Få hjälp av en snickare

Få hjälp av en snickare

Hej igen, ni vet ju väl vid det här laget att jag tycker mycket om musik och jag kan nästan inte få nog av att skriva inlägg om det. Men så finns det andra saker som jag tycker att jag vill skriva om också och idag ska jag skriva ett inlägg om när jag vände mig till en snickare i Borensberg. Det var för ett tag sedan, närmare bestämt i februari, och snickaren hette Andersson om jag inte minns helt fel. Jag hade träffat honom på en fest några veckor innan och vi hade kommit överens om att han skulle snickra ihop ett staket åt mig. För har man varit med om att hunden har rymt ett par gånger så inser man att man måsta skaffa ett bättre staket och framförallt ett som är högre än det som fanns innan. Kanske inte att det är så svårt egentligen att snickra ett själv men jag har så många olika projekt på gång så att dessutom sätta igång med detta kändes som att jag skulle få för mycket att göra. Hur som helst, denne snickare kom och började en måndag morgon och snickrade ihop ett staket som blev klart på bara en dag. Han var snabb och effektiv och det är viktigt när man ska anlita snickare. När han var klar så hade jag ett snyggt och fräscht staket runtom huset och jag kan inte annat än att rekommendera honom till andra som bor i Borensberg eller i närheten, för jag kan aldrig tro annat än att ni blir mycket nöjda med hjälpen. 

Jag har lite andra saker som jag behöver hjälp med men det ska jag ta tag i efter sommaren och jag kommer skriva till er och berätta mera när det drar ihop sig. Tack för att ni läste!


Kommentarer är stängda.