Massage i present och kalasplaner i Stenungsund

Massage i present och kalasplaner i Stenungsund

Hejsan på er

Till helgen fyller min syster år och vi ska fira henne i Stenungsund då. Så har jag funderat på vad jag ska ge henne i present och jag har några olika idéer, jag kan ju inte skriva ut här vad det blir ifall hon läser inlägget. Men jag står mellan massage och någon annan upplevelse. Jag vet att de har företagsmassage på sitt jobb men jag tror bara hon tagit det en gång. Att gå till en salong eller mottagning för massage kanske också är mysigare än att få massage i ett rum på jobbet.

Jag tror att hon skulle uppskatta att få en behandling men samtidigt har hon pratat om att testa vinprovning, så det kan också vara ett alternativ. Dessutom vet jag att hon brukar gå och fixa sina naglar så det är ännu ett förslag på något jag kan ge henne. Men så tänker jag att det är roligare att ge något som hon inte brukar göra. Vi får se vad det blir, jag har ett par idéer till men ska slipa på dem lite till och så får jag berätta efter helgen vad det faktiskt blev tillslut.

Vi ska ha kalaset utomhus och ha knytis ute bland klipporna så det kommer bli både mysigt och trevligt. Då kan det också vara smidigt att ge ett presentkort på något istället för något stort som är tungt att bära eller riskerar att gå sönder. Hoppas nu vi får fint väder också så att vi inte behöver ha på oss regnkläder. Fast då får man nog hellre skjuta fram kalaset för inte så roligt om vi ska sitta och huttra under paraplyer med våran kalasfika. Nu får jag önska er en fortsatt fin dag och hoppas solen lyser på er, det gör den här i alla fall. Kram!


Kommentarer är stängda.