Schysst ljudsystem i bilen

Schysst ljudsystem i bilen

Idag bloggen så ska vi prata lite om ljud och musik, men inte på det sättet som jag brukar göra utan det kommer vara mer lite bilar iblandat också. För att specificera det ännu mer så är det billjud som jag kommer prata om och då menar jag inte att motorn utan snarare ljudsystemet. Musik och bilar, det kan nog knappast bli bättre om jag får säga det själv. Vad är det då som är så speciellt med ett schysst billjud kanske ni undrar. För många kanske inte ljudsystemet i bilen spelar så stor roll så länge det finns bluetooth, men jag som är väldigt intresserad av musik märker stor skillnad på om det är ett bra ljudsystem eller inte. Min bil har ett välutrustat ljudsystem med riktigt bra bas, man kan säga att det hörs när jag kommer rullandes genom Helsingborg. Sen är jag inte den som har högsta volymen på när jag kör utan det är lagom men det är ett väldigt rent ljud oavsett vilken typ av låt och hur kraftig basen är. Men det är lite intressant med billjud måste jag säga, det som jag är lite fascinerad över är hur komprimerat allting är kontra vanliga högtalare. Ska du ha den typen av kraftigt ljud i hemmet så krävs det betydligt fler och större högtalare, men till bilarna har man lyckats hitta en lösning som inte tar allt för mycket plats men som fortfarande gör susen. Nog om högtalare och ljudsystem, det är fredag mina vänner och solen skiner i Helsingborg. Jag känner på mig att den här helgen kommer bli riktigt bra, åtminstone vädermässigt. Det blir nog något besök på en uteservering och kanske även en tripp över till Danmark. Jag önskar er en fantastisk fredag och en trevlig helg, nu höjer vi volymen ett snäpp!  


Kommentarer är stängda.