Struktur i företaget

Struktur i företaget

Hej på er! Idag tänkte jag faktiskt inte prata så mycket om min musik, jag har lagt det lite på is i några veckor. Det är nämligen så mycket att göra med företaget nu som jag måste prioritera framför mina fritidsintressen. Vi måste fixa en redovisningsbyrå i Linköping och sen behöver vi även renovera upp våra lokaler samt anställa fler säljare. Det är en lång väg att gå och det första som ska göras är att anlita en redovisningsbyrå så att vi kan få en tydlig överblick av ekonomin. Vi måste veta hur mycket kapital vi har att röra oss med så att vi inte tar in massa folk som vi inte kan betala lön till eller gör någon stor renovering utan att egentligen ha pengarna som krävs. Det är tufft att driva ett företag men samtidigt så är det väldigt roligt, jag gillar utmaningar och det är lite av en skräckblandad förtjusning när man sätts under press. Allt det här kommer behöva göras samtidigt som verksamheten rullar på i vanlig ordning. Det betyder att många timmar kommer spenderas i möten och framför datorn, lite som vanligt bara att det kommer vara jobb som jag sitter med istället för att pyssla med musiken. Att hitta en redovisningsbyrå kan inte vara så svårt, utan det är väl snarare de andra två sakerna som kommer bli lite omständligt att kunna göra i samband med att verksamheten fortfarande är igång. Men det ska inte vara någon omöjlighet, sen får vi se hur mycket tid till annat som jag kommer ha över. Antagligen lär jag bli sittandes här framför skrivbordet i Linköping ett bra tag redan idag. Jag har redan börjat lite smått med att lägga ut lite annonser och även hittat en redovisningsbyrå som jag ska ringa om några minuter. Ha det fint!  


Kommentarer är stängda.