Skulle åka och hämta mina paket

Skulle åka och hämta mina paket

Tjenare bloggen! Upp och hoppa, fredagen är äntligen här! Jag hade en riktigt fin plan, det är nämligen så att jag har beställt lite nu utrustning i form av högtalare och ett litet keyboard. Det hade jag tänkt åka och hämta idag men den planen sattes ganska fort i käpparna, när jag insåg att mitt åk står inne på en bilverkstad i Piteå. På en bilverkstad gör den inte särskilt mycket nytta för mig men å andra sidan så gör den ingen vidare nytta på vägen heller, så jag är utan bil. På något sätt så vill jag verkligen få hämtat min nya musikutrustning men utan en kärra är det väldigt svårt. Alla mina kompisar är på jobbet och jag som är ledig hade ju tänkt att inviga grejerna här under dagen eftersom jag ändå inte har tid för något annat. Utlämningsstället ligger några kilometer bort från där jag bor, men det är alldeles för långt för att gå hem med flertalet stora paket. Jag tror att bara högtalarna väger säkerligen tio kilo styck och sen kan jag tänka mig att keyboarden ligger på några kilo den med. Vad jag skulle kunna göra är att kolla om det finns någon som ska hem över lunchen så att jag kunde få låna en bil då, min lilla resa tar ju inte mer än några minuter så det bör fungera. Jag är riktigt taggad på att dra igång de nya högtalarna och det är nog tur att jag bor i ett hus för i en lägenhet hade grannarna blivit helt tokiga på den basen. Sen ska det även bli roligt att prova mitt nya keyboard, jag har läst på lite och det ska finnas en del schyssta funktioner till som kommer bli riktigt häftigt. Men först måste jag lösa problemet med en kärra, så typiskt att min är inne på bilverkstad.  


Kommentarer är stängda.