Elfirma i Eskilstuna

Elfirma i Eskilstuna

Hej och god morgon. Fredag är det idag och jag ser fram mot helgen. Här i min blogg skriver jag mest om musik och nöjen men idag kommer det att bli ett inlägg om någonting annat. Nämligen om en elfirma i Eskilstuna. För det har bara gått några dagar sedan som jag fick hjälp av en elektriker och då fick jag riktigt god hjälp utav denna elfirma. Det är första gången jag skriver om elföretag och elunderhåll, men eftersom det också är första gången jag vänder mig till en elektriker så är det inget konstigt med det. 

Vad fick mig att anlita dem? Jo, efter att ha diskat för hand i över ett års tid (det är ett år som jag har bott i den här villan), så måste jag säga att jag var fasligt trött på att stå och diska minst en timma om dagen, så jag åkte och köpte en diskmaskin men jag kunde inte koppla in den för det fanns inget eluttag i köket så jag behövde hjälp med installationen av det. Dagen innan denna elfirma kom hit hade jag en rörmokare på besök som kopplade in den på vattnet och nu när elektrikern har satt in ett uttag så har jag nu kunnat använda diskmaskinen för första gången. Jag är verkligen nöjd med det elbolag jag valde eftersom de inte heller var för dyra. Det ligger i Eskilstuna och deras anställda är både proffs och väldigt trevliga människor, det är därför jag gärna rekommenderar dem. På deras hemsida hittar du mer information om detta och jag tycker det var så enkelt att komma i kontakt med dem. Jag ringde och de svarade på en gång och ett par dagar senare var de här och hjälpte mig. Helt klart en elfirma som jag inte har något emot att vända mig till igen.


Kommentarer är stängda.